Laboratoriohoitaja, Mikkeli

Ansök senast  5.8.2024 15:00

Bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja! ISLAB tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä näytteenoton, analytiikan sekä mikrobiologisten tutkimusten parissa. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haluaisitko työskennellä innostavassa työporukassa ja nauttia elämästä Saimaan äärellä Mikkelissä Etelä-Savossa?

Haemme kahta (2) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin ISLABin Mikkelin keskuslaboratorioon 30.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa sekä 55 § mukaista tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Mikkelin keskuslaboratorio. Tehtävään kuuluu valmius 3-vuorotyöhön kliinisen kemian ja hematologian laboratorioissa ja/tai vuorotyö mikrobiologian laboratoriossa. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on 6 kk rekrytointilisä, joka on 10 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 5.8.2024 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Huomioimme myös hakuprosessin aikana valmistuvat opiskelijat.

Mikkelin keskussairaalan laboratorio takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön, niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Katsomme eduksi työkokemuksen analytiikan tai mikrobiologian tutkimusten parissa. Saat kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan oman työ- ja vapaa-aikasi tasapainottamiseen. ISLAB tarjoaa työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely mainiossa Mikkelissä?


Läs mer

http://www.islab.fi

Kontaktuppgifter

Taru Turunen, osastonhoitaja, puh. 044 717 8952, taru.turunen@islab.fi

Marja-Leena Ruhanen, apulaisosastonhoitaja, puh. 044 457 0749, marja-leena.ruhanen@islab.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä! ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB hyvinvointiyhtymä on Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. ISLABissa työskentelee lähes 600 työntekijää, joista lähes 90 % on laboratoriohoitohenkilöstöä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee lääkäreitä, tutkimushenkilöstöä ja hallinnon henkilöstöä. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. www.islab.fi Läs om arbetsgivare