test
Laboratoriohoitaja, Mikrobiologia, Mikkeli - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Hei, sinä bioanalyytikko tai pian valmistuva opiskelija!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä innostavassa työporukassa ja nauttimaan elämästä Etelä-Savossa Saimaan äärellä Mikkelissä. Islab tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Islabin Etelä-Savon aluelaboratorioon, Mikkelin keskuslaboratorioon 7.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Huomioimme myös valmistuvat opiskelijat. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 21.2.2022 mennessä www.kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Työsuhteen alussa toimi sijoittuu mikrobiologian laboratorioon ja työ on kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoro, viikonlopputyö). Mikrobiologian laboratorio takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analytiikan parissa. Saat kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Yhteisöllisen työvuoro-suunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan oman työ- ja vapaa-aikasi tasapainottamiseen.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvoin-tiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely mainiossa Mikkelissä?

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Huoponen, osastonhoitaja puh. 044 717 8921, hanna.huoponen@islab.fi
Ritva Asikainen, osastonhoitaja puh. 044 717 8922, ritva.asikainen@islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB, Etelä-Savon aluelaboratorio, Mikkeli

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb