Laboratoriohoitaja, NordLab Kemi - NordLab

Laboratoriohoitaja, NordLab Kemi

Haemme kolmea laboratoriohoitajaa NordLab Kemin kliiniseen laboratorioon toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät sekä Ekg- ja spirometriatutkimusten suorittaminen. Työ on kolmivuorotyötä.

NordLab Kemin kliininen laboratorio toimii kumppanina Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:lle ja tuottaa laboratoriopalveluja erikoissairaanhoidon vuodeosastoille, poliklinikoille ja sairaanhoitopiirin jäsenkuntien perusterveydenhuollolle . Toiminta sisältää kliinisen kemian tutkimuksia, hematologiaa, eritetutkimuksia, verikeskustoimintaa ja mikrobiologiaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES.n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 206827) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLab:n kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja, Kemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Osastonhoitaja Kirsi Luttinen-Maunu, p. 040-6356484. kirsi.luttinen-maunu@nordlab.fi

NordLab, NordLab Kemi, Kliininen laboratorio Kemi
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Kuusamon, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille ajanmukaiset laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan