test
Laboratoriohoitaja, NordLab Länsi-Pohja - NordLab

Haemme kahta (2) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin NordLab Länsi-Pohjaan Kemin päivystystävään keskussairaalalaboratorioon. Työhön sisältyy näytteenottoa ja monipuolista analytiikkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta kliinisen hematologian, immunokemian ja kemian tutkimuksista. Lisäksi arvostamme työkokemusta asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Huomioimme myös vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat tehtäviä täytettäessä.

Palkkaus Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteissa enintään 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 399282) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/NordLab Länsi-Pohja". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Pia Pensaari p. 040 6108975 tai sähköpostitse pia.pensaari@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Länsi-Pohja

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb