Laboratoriohoitaja, NordLab Oulu - NordLab

Laboratoriohoitaja, NordLab Oulu

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Oulun kliiniseen laboratorioon preanalytiikan toimialueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja näytteiden esikäsittelytehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.
Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk:n koeaikaa.

Työtehtävän hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 242223) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLab:n kirjaamoon osoitteella NordLab, Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja / Oulu / Preanalytiikka.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Annika Isohätälä, 0406356529 virka-aikana, annika.isohatala@nordlab.fi

NordLab, NordLab Oulu, Kliininen laboratorio, Preanalytiikan toimialue
Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Kuusamon, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille ajanmukaiset laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan