Laboratoriohoitaja, NordLab Rovaniemi

Laboratoriohoitajia Lapin luonnon lumoon!

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Rovaniemen aluelaboratorioon kliinisen laboratorioon kolmivuorotyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- sekä analyysitehtävät.

Rovaniemi on kaunis ja aktiivinen kaupunki ympäri vuoden ja meiltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset eivätkä Suomen suurimmat tunturitkaan ole kuin kivenheiton päässä. Täällä Euroopan huipulla on sinulla mahdollisuus hypätä mukaan kelkkaan, jossa nautitaan vuodenaikojen vaihtelusta lappilaisella tehemä pois - asenteella.

Tarjoamme sinulle
- nykyaikaisen työympäristön, jossa kehitetään aktiivisesti uusia toimintamalleja
- moniammatillisen, kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön
- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
- työpaikan, jonka ovelta pääset suoraan hiihtämään, lenkkeilemään, pyöräilemään, marjastamaan tai muuten vain samoilemaan luonnon kauniin Ounasvaaran maisemiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Hakuehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 310896) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Rovaniemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Outi Rowe p. 040 6356410 tai sähköpostitse outi.rowe@nordlab

NordLab, NordLab Rovaniemi
Osoite: Ounasrinteentie 22, 96400 Rovaniemi

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.