Laboratoriohoitaja tai tutkimusapulainen - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Hei, juuri sinä!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä innostavassa työporukassa ja nauttimaan elämästä Etelä-Savossa Saimaan äärellä? Islab tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratoriotyön eri saroilla osaamisesi ja koulutuksesi mu-kaan. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme ensisijaisesti laboratoriohoitajaa ja toissijaisesti tutkimusapulaista (1) sijaisuuteen Islabin Etelä-Savon aluelaboratorion Savonlinnan keskuslaboratorioon 6.9.2021- 4.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta ao. toimialalta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi toimeen valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Huomioimme myös valmistuvat opiskelijat! Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 1.8.2021 mennessä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Savonlinnan keskuslaboratorio. Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta hakijalla tulee tarvittaessa olla valmius vuorotyöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. näytteenotto keskussairaalassa ja Savonlinnan alueen muissa näytteenottopisteissä sekä näytteiden esikäsittelyyn liittyvät tehtävät. Keskussairaalalaboratoriomme takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaa-valintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely upeassa Savonlinnassa?

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taru Turunen, osastonhoitaja, taru.turunen@islab.fi, 044 717 8952
Hanna Huoman, apulaisosastonhoitaja, hanna.huoman@islab.fi, 044 717 8496

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Etelä-Savon aluelaboratorio, Savonlinnan keskuslaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella.

Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Rekommenderade jobb