Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja, Tyks Laboratoriot - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Tyks Laboratorioilla on haku päällä!

Tarjoamme bioanalyytikoille ja bioanalyytikko-opiskelijoille eripituisia kesäsijaisuuksia eri puolella Varsinais-Suomea. Varhan myötä vaihtoehtoja on entistä enemmän, mistä valita! Huomioimme näytteenottotehtäviin myös lähi- tai sairaanhoitajataustaiset hakijat sekä 1. ja 2. lukuvuoden lääketieteen opiskelijat.

Tyks Laboratoriot tarjoaa mahdollisuuden kehittää näytteenotto- ja asiakaspalvelutaitoja ja vahvistamaan jo opittuja laboratorioalan taitoja neljällä palvelualueella (Kliininen kemia, Kliininen mikrobiologia, Patologia ja Genomiikka).

Neljäkymmentä toimipistettä ympäri Varsinais-Suomen tarjoaa laadukasta näytteenottotoimintaa ja myös työntekijälleen mahdollisuuden valita usean eri toimipisteen väliltä. Sopiiko sulle paremmin päivä- vai vuorotyö, pienempi vai isompi työyksikkö? Jos keikkailu sijaisuuden jälkeen, vaikka opintojen ohella innostaa, on se myös mahdollista.

Jos kiinnostuksesi heräsi, otathan meihin yhteyttä, niin kerromme lisää työskentelymahdollisuuksista Tyks Laboratorioissa.
Työpaikkojamme haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Kuntarekry-järjestelmän kautta.


Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Elina Lehtonen
erikoissuunnittelija, Tyks Laboratoriot
anna-elina.lehtonen@varha.fi
p. 050 5150072
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Tyks/sairaalapalvelut, Tyks laboratoriot

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Kiinanmyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Rekommenderade jobb