Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja,Tyks Loimaan sairaalan - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Hei sinä laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, tule meille Tyks Laboratorioiden Kliinisen kemian palvelukseen Loimaan sairaalan laboratorioon ammattitaitoiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Meillä on haettavana kaksi toistaiseksi voimassaolevaa laboratoriohoitajan tehtävää.

Laboratoriossamme työskentelee 12 laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa, apulaisosastonhoitaja ja hallinnollinen osastonhoitaja. Meillä analysoidaan kemiallisia ja immunokemiallisia tutkimuksia, He-Tase-tutkimuksia, hyytymistutkimuksia, hematologisia tutkimuksia ja virtsa- ja bakteeritutkimuksia. Lisänä ovat mm. unitutkimus (yöpolygrafia) ja spirometriat. Työ on vuorotyötä, joka sisältää päivätyön lisäksi ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Otamme näytteitä sairaalan polikliinisessä näytteenottopisteessä, sairaalan vuodeosastoilla ja Tyks Akuutin päivystyksessä. Laboratorioon kuuluvat myös Alastaron ja Oripään etänäytteenottopisteet, joten sinulla tulisi olla käytettävissä oma auto. Alueeseemme kuuluvat myös Liedon ja Pöytyän laboratoriot etäpisteineen.

Paikka on sinua varten, jos sinua kiinnostaa työskentely innostavassa työyhteisössä ja haluat tehdä työtä analytiikan parissa unohtamatta työhön tärkeänä osana kuuluvaa näytteenottoa ja asiakaspalvelua. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Meiltä saat hyvän perehdytyksen meillä tehtäviin tutkimuksiin, näytteenottoon, spirometrioihin, yöpolygrafiaan sekä hematologian, kliinisen kemian ja mikrobiologian työtehtäviin. Oma kiinnostuksesi ja erikoistumisalasi voidaan ottaa huomioon työtehtäviä suunniteltaessa. Tyks Laboratorioissa sinulla on mahdollisuus osallistua oman alan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä.

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Tarjoamme sinulle mukavan kokoisen työympäristön Tyks Loimaan sairaalassa. Tyks Laboratorioissa sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://Varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallinnolinen osastonhoitaja Irja Hieta p. 046 9200637
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Tyks/sairaalapalvelut, Tyks laboratoriot, Kliininen kemia, Loimaan sairaalan laboratorio

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!


Osoite: Seppälänkatu 15-17,Loimaa, 32200 Loimaa

Rekommenderade jobb