Laboratoriohoitaja, Tyks Salon sairaalan laborat.

Tyks Salon sairaalan laboratoriossa on haettavana kaksi toistaiseksi voimassa olevaa laboratoriohoitajan toimea. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely moniammatillisessa ja innostavassa työyhteisössä ja haluat tehdä työtä monipuolisten tutkimusten parissa, unohtamatta asiakaspalvelua, on tämä paikka sinua varten.

Tyksin Salon sairaalan laboratoriossa tehdään monipuolisesti kliinisen kemian, hematologian, immunohematologian, kliinisen fysiologian sekä kliinisen mikrobiologian tutkimuksia. Laboratorio palvelee Salon sairaalan osastoja ja poliklinikoita sekä terveyskeskuksia. Osaava laboratoriohoitajajoukkomme huolehtii asiakaspalvelusta ja näytteenotosta polikliinisissä näytteenottopisteissä ja sairaalan vuodeosastoilla. Tehtäviin kuuluu myös näytteiden analysointi uudistetussa laiteympäristössä.

Paimio-Sauvon terveyskeskuksen yhteydessä toimivassa laboratoriossa tehtävien pääpaino on laboratoriossa ja vuodeosastolla tapahtuvassa näytteenottotyössä. Laboratoriossa tehdään myös spirometriatutkimuksia ja papa-näytteenottoa. Työ sisältää etänäytteenottoa Sauvon näytteenottopisteessä. Salon sairaalan laboratorioon kuuluvat lisäksi Halikon ja Perniön näytteenottopisteet ja tehtäviin voi kuulua tarvittaessa työskentelyä myös näissä muissa Salon alueen toimipisteissä.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

On tärkeää, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön ja asiakaspalveluun.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsinkielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan kokoisen työympäristön ja monipuolisen työn Salon sairaalassa hiljattain remontoiduissa laboratoriotiloissa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Tiina Lahtela, p. 050 434 8775.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue
Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats