test
Laboratoriohoitaja, Tykslab kliininen kemia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään moniammatillisessa ja innostavassa työyhteisössä yliopistosairaalan monipuolisessa laboratorioympäristössä. Meillä on haettavana useampia erimittaisia määräaikaisia laboratoriohoitajan sijaisuuksia Tyksin Laboratoriotoimialueella, kliinisen kemian vastuualueella, Tyksin kantasairaalan laboratorioissa. Tehtänkuva sijaisuuksissa määräytyy osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella. Töiden aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti ja sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti. Huomioimme haussa myös bioanalyytikko-opiskelijat.

Huolehdimme Tyksin kantasairaalan vuodeosasto- ja poliklinikkapotilaiden verinäytteiden ja sydänfilmien otosta, jolloin pääsemme konkreettisesti osaksi potilaan hoitoprosessia tapaamiemme eri-ikäisten potilaiden kautta. Erikoiskemian ja hematologian laboratorioissa teemme monipuolisia ja vaativia tutkimuksia mm. immunokemiallisin, kromatografisin, elektroforeettisin ja virtaussytometrisin menetelmin. Laboratorioon kuuluvaan Medisiina D -näytelogistiikkakeskukseen saapuu keskitetysti laboratoriotoimialueelle lähetetyt näytteet ja sieltä myös lähetetään näytteitä tutkittavaksi ulkopuolisiin laboratorioihin.

Työ on päivätyötä, mutta tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä.

Toivomme sinulta innostusta uuden oppimiseen, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsinkielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää hyvin varusteltua, ilmaista kuntosaliamme Tyksin T-sairaalassa ja tarjolla on lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hallinnollinen osastonhoitaja Minna Mäkelä p. 050 409 0427
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, LAB Tykslab

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb