test
Laboratoriohoitaja, Tykslab Loimaa - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyks laboratorioiden kliinisen kemian vastuualueella on haettavana Tyks Loimaan sairaalan laboratoriossa määräaikainen laboratoriohoitajan toimi. Paikka on sinua varten, jos sinua kiinnostaa työskentely innostavassa työyhteisössä ja haluat tehdä työtä monipuolisten tutkimusten parissa unohtamatta työhön tärkeänä osana kuuluvaa asiakaspalvelua. Aloitusajankohta on 7.2.2022.

Tyks Loimaan sairaalan laboratoriossa tehdään kliinisen kemian, hematologian, immunohematologian, kliinisen fysiologian sekä kliinisen mikrobiologian tutkimuksia. Laboratorio palvelee kahdessa vuorossa myös viikonloppuisin Tyks Loimaan sairaalan päivystystä, osastoja ja poliklinikoita sekä alueen terveyskeskuksia. Laboratorioon kuuluvat lisäksi Alastaron ja Oripään etänäytteenottopisteet.

Osaava laboratoriohoitajajoukkomme huolehtii asiakaspalvelusta ja näytteenotosta polikliinisissä näytteenottopisteissä ja sairaalan vuodeosastoilla. Tehtäviin kuuluu myös näytteiden analysointi uudistetussa laiteympäristössä.

On tärkeää, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsin kielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan kokoisen työympäristön Tyks Loimaan sairaalassa ja monipuolisen työn.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Irja Hieta p. 046 9200 637.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, LAB Tykslab

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Seppälänkatu 15-17, 32200 Loimaa
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb