test
Laboratoriohoitaja, Tykslab - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ monipuolisen ja vaihtelevan näytteenoton parissa?

Meillä on haettavana Tyksin Laboratoriotoimialueen, Tykslabin vastuualueella kaksi toistaiseksi voimassa olevaa laboratoriohoitajan toimea Turun kaupungin alueella, Käsityöläiskadun ja Varissuon laboratorioissa.

Työtehtävien pääpaino on kotinäytteenostossa, joten ajokortti on välttämätöntä työtehtävien hoitamisessa. Tämän lisäksi työskentely tapahtuu monipuolisessa polikliinisessä näytteenottotyössä Käsityöläiskadun ja Varissuon laboratorioissa, mutta työskentely myös muissa Turun alueen laboratorioissa on mahdollista. Liikkuvuutta ja vaihtelua työskentelyyn tuo näytteenotto Turun kaupungin vanhainkodeissa.

Työ laboratoriossamme on itsenäistä, mutta toimimme tiiminä, joten hyvällä yhteistyöllä mukavassa porukassa saamme työt sujumaan. Tärkeää työssämme on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön.

Olethan oma-aloitteinen ja rohkea kohtaamaan asiakkaat ennakkoluulottomasti, koska tapaamiemme eri-ikäisten potilaiden kautta pääsemme konkreettisesti osaksi potilaan hoitoprosessia. Toivomme saavamme joukkoomme näytteenotosta ja asiakaspalvelusta innostuneen laboratoriohoitajan.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsin kielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on lisäksi tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Palvelussuhteen alkamisesta voidaan sopia joustavasti. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Marita Jauhiainen, p. 050 575 0156.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, LAB Tykslab

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb