Laboratoriohoitajan ja näytteenottajan sijaisuudet Varhassa

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Hei sinä laboratoriohoitajan tai näytteenottajan töistä kiinnostunut - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä Tyks Laboratorion toimipisteissä.
Toimintaa meillä on kaikilla laboratoriodiagnostiikan erikoisaloilla sekä olemme alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut ja arvostettu toimija.

Päätoimipaikkamme ovat Tyks Kantasairaala ja Medisiina D Turussa ja lisäksi meillä on toimintaa yli neljässäkymmenessä toimipaikassa Varsinais-Suomen alueella. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Edellytämme laboratoriohoitajan sijaiselta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta laboratoriohoitajan tehtävään. Joissakin sijaisuuksissa sijaisena voi toimia myös bioanalyytikko-opiskelija. Näytteenottotyöhön voi hakea myös sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja lähihoitajat.

Opiskelija: hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja osaamispisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi opintopisteitä laboratoriohoitajan sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.


Läs mer

http://www.varha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

rekrytointi@varha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Läs om arbetsgivare