Laboratoriohoitajan sijaisuus, Pori

Ansök senast  24.5.2024 15:00

Nyt avoinna laboratoriohoitajan hybridisijaisuus kliinisen kemian ja mikrobiologian laboratorioissa!

Sijaisuus toteutetaan niin, että puolet työajasta on kliinisen kemian laboratoriossa ja puolet kliinisen mikrobiologian laboratoriossa. Huomioimme haussa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, ni tul sääki tän!

Keitä me olemme?
Moniammatillinen työyhteisömme koostuu laboratoriohoitajista/ bioanalyytikoista, sairaanhoitajista, kemisteistä, mikrobiologeista, laboranteista, lähihoitajista, sihteereistä ja lääkäreistä. Myös opiskelijat ovat merkityksellinen osa työyhteisöämme - kaikilla työntekijöillä on oma tärkeä roolinsa meidän laboratoriossamme. Meillä on joustava ja inhimillinen toimintakulttuuri, jossa huomioidaan työntekijän elämäntilanne ja sovitetaan yhteen työelämän kanssa. Tutkimuspalveluihimme kuuluvat kliinisen kemian, hematologian ja kliinisen mikrobiologian tutkimukset. Lisäksi laboratoriomme vastaa Satakunnan hyvinvointialueen verikeskustoiminnasta. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T245).

Mitä kaikkea meillä tehdään?
Meillä sinun on mahdollista työskennellä sekä kliinisen kemian että kliinisen mikrobiologian laboratorioissa. Kliinisen kemian laboratoriossa tehtäviisi kuuluvat monipuolinen näytteenotto vauvasta vaariin ja valikoiden kliinisen kemian ja hematologian tehtäviä virtsa-analytiikasta kemian ja immunokemian tutkimuksiin sekä hyytymistutkimukset. Mikrobiologian laboratoriossa töihisi kuuluvat mm. työskentely asiakaspalvelutyöpisteessä viljelytutkimusten esikäsittelyn parissa, erilaisten nukleiinihaponosoitusmääritysten tekeminen PCR-laitteilla, mikrobien tunnistus- ja herkkyysmääritysten tekeminen, mahdollisesti bakteeriviljelynäytteiden lukeminen esim. virtsaviljelytyöpisteessä sekä osallistuminen näytteenottokierroille aamuisin. Työ on 2-vuorotyötä.

Meillä pääset kehittämään ja hyödyntämän osaamistasi kahdessa eri yksikössä. Perehdytykset suunnitellaan aina yksilöidysti lähtökohtiesi ja tarpeidesi mukaan. Perehdyttäjämme ovat huippuosaajia!

Entäpä työvuorot ja hyvinvointi?
Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Työhyvinvointiin haluamme panostaa erityisesti. Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (Smartum) sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Työyhteisömme hyvinvointiryhmät järjestävät aktiivisesti erilaisia yhteisiä aktiviteetteja, joihin kaikkien on mahdollista osallistua. Mainittakoon esim. erilaiset harrastuskokeilut, piknikit, brunssit ja pääsiäismunajahti.

Mitä toivomme sinulta?
Jos olet valmis tarttumaan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö.
Toivomme sinulta avointa mieltä, joustavuutta, mukautuvaisuutta erilaisiin nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinun syttyvän laboratorio- ja asiakaspalvelutyöstä kuten mekin!

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Monipuolinen laboratorioalan kokemus katsotaan eduksi. Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat huomioidaan haussa.

Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on kliinisen kemian laboratorio Satasairaalassa Porissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Kliinisen kemian osastonhoitaja Salli Vanhanen, p.044 707 7313

Kliinisen mikrobiologian osastonhoitaja Sari Tarkkio, p.044 707 7930

Sähköposti etunimi.sukunimi@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!