Skip to main content
test
Laboratoriohoitajan sijaisuus, terveyskeskus - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskus hakee laboratoriohoitajaa sijaisuuteen loppuvuoden ajaksi!

Työ Kaarinan laboratoriossa on monipuolista. Meillä laboratoriohoitajat työskentelevät näytteenotossa, asiakkaiden ohjauksessa- ja neuvonnassa sekä tutkimusten analysoinnissa. Teemme läheistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Meidän tiimiimme kuuluu 8 laboratoriohoitajaa ja terveydenhuollon sihteeri. Toimipisteitämme ovat Kaarinan pääterveysasema sekä Piikkiön terveysasema. Olemme oma itsenäinen ja laadukas laboratorio, jossa tutkimme n. 80 % ottamistamme näytteistä.

Jos olet joustava ja työtä hyvällä asenteella tekevä sekä asiakastyöstä nauttiva laboratoriohoitaja, niin olet tervetullut tiimiimme.
Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista näytteenotosta ja tutkimusten analysoinnista. Olet sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis haastamaan itsesi muuttuvissa tilanteissa ja sinulla on valmiudet mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin. Haluat lisäksi toimia Kaarinan kaupungin arvojen mukaisesti yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta.

Tehtävää täytettäessä huomioimme myös vastavalmistuneet sekä opintojen loppuvaiheessa olevat. Sijaisuus jatkuu loppuvuoteen asti, mutta myös keikkatyötä tekevät otetaan huomioon valinnassa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2595,29 €/kk. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä kehittymismahdollisuudet.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heta-Maija Manner p. 050 301 4354

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Tukipalvelut, Kaarinan pääterveysaseman laboratorio

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb