Skip to main content
test
Laboratoriohoitajan toimet, NordLab Kajaani - NordLab

NordLab Kainuun palvelualueella Kajaanin uudessa keskussairaalassa on avoimena kolme (3) toistaiseksi voimassa olevaa laboratoriohoitajan/bioanalyytikon toimea.

Työ sisältää monipuolisen tehtävänkuvan päivystävässä laboratoriossa. Meillä laboratoriohoitajat/bioanalyytikot työskentelevät mm. näytteenotossa, verikeskuksessa, kliinisellä kemialla ja hematologialla. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana toiminnan kehittämisessä. Työ on vuorotyötä.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta.

Tehtävää täytettäessä huomioimme myös vastavalmistuneet sekä opintojen loppuvaiheessa olevat.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 388298) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Kajaani".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Tarja Toivola puh. 040 1827854 tai sähköpostitse tarja.toivola@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab Kainuu, Kliininen laboratorio Kajaani

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb