Laboratoriohoitajien (2) sijaisuudet - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Laboratoriohoitajien (2) sijaisuudet

Haemme kahta laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman ja opintovapaan sijaisiksi.

Työpaikkana on keskussairaalan kliinisen kemian laboratorio. Työ on perehdytyksen jälkeen kolmivuorotyötä.

Meillä on uudet, valoisat tilat ja kemialla mm. uusi automaatiolinjasto. Olemme nuorekas ja yhteistoiminnallinen työyhteisö. Saat tehdä työtä monipuolisesti ja työkuva mahdollistaa ammatillisen kehityksen. Panostamme uusien työntekijöiden perehdytykseen.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan sijaisuudet täyttää näytteenottajalla, jonka pätevyysvaatimus on lähihoitajan tutkinto. Näytteenottajan koulutus ja työkokemus luetaan eduksi. Näytteenottajat tekevät kaksivuorotyötä.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

1.1.2020 olemme osa Hus Diagnostiikkakeskusta.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Päivi Värri
palveluesimies
paivi.varri@eksote.fi
puh. 044 791 5241
tai
tiimivastaava Erja Kiss
erja.kiss@eksote.fi
puh. 044 791 5382

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Laboratoriokeskus, Kliininen kemia ja hematologia
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan