Skip to main content
test

Haluatko kouluttaa osaajia tekniikan alalle ja vaikuttaa insinöörikoulutuksen tulevaisuuteen? Haemme käytännönläheistä koneenrakennuksen valmistustekniikoiden osaajaa monipuolisiin koulutus- ja kehittämistehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olet koulutukseltasi konetekniikan insinööri tai olet muilla tavoin hankkinut konetekniikan perusosaamisen. Sinulla on käytännön kokemusta yleisimmistä valmistusmenetelmistä, kuten lastuamisesta, hitsauksesta ja levytöistä. Tunnet robotiikkaa ja tietokoneavusteista valmistusta, kuten ainetta lisäävää valmistusteknologiaa.

Tehtävinäsi tulee olemaan insinööriopiskelijoiden opetus ja ohjaus eri laboratorioympäristöissä ja luokkahuoneessa sekä verkossa. Haluat kehittää koulutusta digitaalisissa oppimisympäristöissä ja olet kykenevä toimimaan opiskelijoiden ja yritysten yhteistyöprojekteissa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi ovat hyviä. Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä joustavaan yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työskentelet pääasiassa Riihimäen kampuksella, missä vastaat konelaboratoriosta.

Vastaamme nykyaikaisesta konetekniikan korkeakoulutuksesta ja meillä opiskelee vuosittain reilu 550 alan opiskelijaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä HAMKin tutkimusyksiköiden kanssa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan kehitykseen, osaamiseen perustuvan palkkauksen, joustavan työympäristön, kivat työkaverit sekä opinnoistaan innostuneet opiskelijat. Meillä voit halutessasi kehittää omaa osaamistasi työn ohessa. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Hae tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 2.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Teppo Syrjäaho, teppo.syrjaaho@hamk.fi, p. +358505744914.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa konetekniikan koulutuspäällikkö Teppo Syrjäaho +358505744914

Lisätietoja

Teknologiaosaamisen koulutus, Konetekniikka

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on 7000 opiskelijan ja 700 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.

Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulut sekä Laurean ammattikorkeakoulu ovat perustaneet itsenäisten ammattikorkeakoulujen stategisen FUAS-liittouman (Federation of Universities of Applied Sciences) palvellakseen paremmin laajan metropolialueen opiskelijoita, elinkeinoelämää ja julkistahallintoa sekä tarttuakseen vahvasti kansainvälistyvän toimintaympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Liittouma muodostaa maan suurimman ammattikorkeakoulukokonaisuuden, jossa on yli 20 000 opiskelijaa.


Osoite: Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki

Rekommenderade jobb