Liikelaitos Salon Vesi hakee laboratorion hoitajaa


Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Laboratorion hoitajan ensisijainen sijoituspaikka on keskusjätevedenpuhdistamo.

Laboratorion hoitajan perustehtävinä on jätevedenpuhdistamoiden tutkimusten järjestäminen, analysointi seuranta ja hoito, lieteasiakirjojen käsittely, Vera-tietojen täyttäminen, raportoinnit ja muut esimiehen antamat tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto ja vähintään 1 vuoden työkokemus alalta.
Tehtävässä edellytetään hyviä teknisiä tietoja, taitoja ja osaamista. Tehtävän hoitamiseen edellytetään oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Tehtäväkohtainen palkka on 2193,16 €/kk.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / laboratorion hoitaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 21.6.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat viemärilaitospäällikkö Markku Kuusinen, 0447785801, markku.kuusinen@salo.fi ja viemärilaitos esimies Jussi Randelin, 044778 5809,
jussi.randelin@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Liikelaitos Salon Vesi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Satamakatu 33, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb