Lähi- ja mielenterveyshoitajan keikkatyöt Pirkanmaan hyvinvointialueella

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Oletko lähi- tai mielenterveyshoitaja, joka haluaa tehdä työtä hyvällä sykkeellä? Tykkäätkö vaihtelevasta työstä, jossa voit ylläpitää ja/tai kehittää osaamistasi elämäntilanteesi huomioiden? Mikäli vastasit kyllä, olet lämpimästi tervetullut tekemään keikkatyötä!

Keikkatyö antaa sinulle mahdollisuuden tutustua yksiköihimme sekä erilaisiin työmahdollisuuksiin ja työyhteisöihin. Uraa aloittaville keikkatyö on loistava tapa kerryttää työkokemusta ja löytää oma erikoisala. Kokeneelle ammattilaiselle ne antavat mahdollisuuden laajentaa ja ylläpitää uran varrella kerrytettyjä taitoja.

Keikkatyötä on tarjolla eri erikoisaloilla. Kerrothan hakemuksellasi, millä erikoisalalla olisit kiinnostunut työskentelemään sekä kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto ja rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin (JulkiTerhikki/JulkiSuosikki). Joissain tehtävissä edellytämme hygieniapassia. Toivomme, että sinulla olisi Love-lääkehoidon verkkotestit (LOP, PKV, KIPU1) hyväksytysti suoritettuna. Sijaiseksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 § mukainen rokotesuoja.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sinut tarvittaessa tapaamiseen. Tapaamisessa saat lisätietoja keikkatyön tekemisestä. Ota tapaamiseen mukaasi ainakin henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Sijaisuuksista ja keikkatyöhön hakeutumisesta voit lukea lisää Töihin-sivuiltamme osoitteessa https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/sijaisuudet

Jos tilanteesi muuttuu, etkä halua meidän yhteydenottoamme, päivitäthän tiedon profiiliisi Kuntarekryssä laittamalla käytettävyytesi pois päältä. Voit myös ilmoittaa tiedon meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja voit tiedustella rekrytointi@pirha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare