Lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksia kesäksi

Lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksia kesäksi

Haemme Kirkkonummen ikäihmisten palveluihin (Volskoti, Palvelutalo, Lehmuskartano sekä kotihoito) kesäksi 2021 sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin vuosilomansijaisuuksiin.

Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen vanhustyöstä ja ruotsin kielen taidon.

Sairaanhoitajana voi toimia sairaanhoitajaopiskelija, jolla on kesällä suoritettuna 140 op (kotihoidossa 210 op). Lähihoitajan sijaisuudessa sairaanhoitajaopiskelija voi toimia jo aiemminkin. Opintojen eri vaiheissa oleville lähihoitajille on työmahdollisuuksia koko kesän ajan!

Työ on 2-vuorotyötä.

1. Volskodissa psykogeriatristen ja muistisairaiden asukkaiden hoitajalta toivomme rauhallista ja läsnä olevaa asennetta.
2.&3. Palvelutalossa on ikäihmisten palveluasumista ja tehostettua palveluasumista. Lehmuskartano tarjoaa laitoshoitoa, tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista ja kuntouttavaa hoitoa muistisairaille sekä fyysisesti toimintarajoitteisille ikäihmisille. Lähi - ja sairaanhoitajilta toivomme vanhusmyönteistä asennetta, yhteistyötaitoja sekä kuntouttavaa työskentelytapaa.
4. Kotihoidossa lähi- ja sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltainen hoito asiakkaan kotona Kirkkonummen kunnan alueella. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden kotona, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Meillä voit tarvittaessa suorittaa lääkehoidon osaamisen verkkotentin (LOVe) näyttöineen!
Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillisuus, sairaanhoitajan tai lähihoitajan pätevyys. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 335013). Hakuaika päättyy 31.5.2021 klo 12.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Stiina Bergendahl puh. 0401269922 tai Sanna Loiviola puh. 050 589 9936
sähköpostitse: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Suggested jobs