Lähi- ja sairaanhoitajia kotihoitoon Kouvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Lähi- ja sairaanhoitajia kotihoitoon Kouvolaan

Haemme lähi- ja sairaanhoitajia kotihoitoon Kouvolaan keskiselle kotihoitoalueelle

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme lähi- ja sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin vuoden 2019 loppuun asti. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Kelpoisuus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Myös opiskelijat huomioidaan sijaisuuksiin

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa arvioiden ja toteuttaen asiakkaiden hoitoa kokonaisvaltaisesti yhdessä tiimin hoitajien kanssa. Käytämme RAI toimintakykymittaria apuna hoidon - ja palvelun suunnittelussa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa yhdessä asiakkaan lääkehoidosta. Sairaanhoitaja ottaa laboratorionäytteitä ja tekee vaativimmat haavanhoidot. Työ on kaksivuorotyötä. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Kelpoisuusvaatimus sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen sairaanhoitajan laillistus, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Myös opiskelijat huomioidaan valinnassa.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna.

Lisäksi edellytämme

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Palveluesimies Outi Ellilä 020 615 8450
Palveluesimies Elina Siitari 020 615 8451
Palveluesimies Kaarina Paju 020 615 5698

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan