Lähi- ja varhaiskasv. hoitajat sekä avustajat

Kemin kaupunki hakee lyhytaikaisiin sijaisuuksiin lähihoitajia, varhaiskasvatuksen hoitajia sekä koulunkäynnin ohjaajia ja henkilökohtaiseen apuun avustajia.
Sijaisia haetaan sosiaali-ja terveyspalveluihin, varhaiskasvatukseen ja kouluihin.

Täyttämällä sijaishakemuksen ja lähettämällä sen, saat noin kahden viikon sisällä sähköpostia kelpoisuuksien tarkistuksesta. Mikäli viestiä ei kuulu, soita tai laita sähköpostia.
Tapaamisessa tarkistetaan henkilöllisyys, tutkintosuoritukset tai opintorekisteriote ja mahdolliset muut todistukset, esimerkiksi hygieniapassi, rokotustodistukset, valviran luvat. Samalla lisätään hakemukseesi ne yksiköt, joissa haluat työskennellä.

Kelpoisuuksien tarkistuksen jälkeen saat järjestelmän toimimaan ja nouset yksiköiden sijaishakuihin.

Sijaisuudet ovat lyhytaikaisia, ns. keikkatyötä. Samalla hakemuksella pääset työskentelemään halutessasi kaikissa yksiköissä. Keikkatyö sopii niin ammattihenkilölle kuin vasta opintonsa aloittaneille. Kotihoitoon esim. sovitaan aina ensin palkallinen perehdytysjakso etukäteen.

Työtä on monenlaista, on päivä ja vuorotyötä. Alla olevista yksiköistä voit valita, missä kaikissa haluat työskennellä.

Sijaisuuksia on tarjolla mm. kotihoidossa, ikäihmisten palvelukodeissa, vammaispalveluiden palvelukodeissa ja henkilökohtaisessa avussa sekä päiväkodeissa ja kouluissa.

Ikäihmisten palvelukodit: Keskustan palvelutalo, Meripuiston palvelukoti, Oklaholman palvelukoti, Purolan palvelukoti, Iltaruskon palvelukoti sekä Nestorin palvelukoti ja vanhainkoti.

Kotihoidossa on useampi alue/tiimi.

Kehitysvammaisten palvelukoteja on Palvelukoti Apila ja Kivikankaan palvelukoti.

Terveyspalveluissa on Sauvosaaren sairaala, jossa on 2 osastoa.

Sivistystoimessa/ päivähoidon yksiköt on
Kaivolinnan päiväkoti, Kivikon päiväkoti, Koivuharjun Toivolan päiväkoti, Möllärinrannan päiväkoti, Möylynlehdon päiväkoti, Peurasaaren päiväkoti, Ruutin päiväkoti, Sauvosaaren päiväkoti, Takajärven päiväkoti

Sivistystoimessa on seuraavat koulut: Hepolan, Karihaaran, Kivikon, Koivuharjun, Sauvosaaren, Syväkankaan ja Takajärven koulut.

Lisätietoja

http://Kemi.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveyspalvelut / Johanna Majamäki p. 040 572 6897 ,
johanna.majamaki@kemi.fi tai sote.rekry@kemi.fi
Varhaiskasvatus / Kirsti Jaakkola p. 040 832 8261
Koulut / Susanne Nyman p. 040 166 3034

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Varhaiskasvatus ja koulut
Osoite: Kemi

Kemi on vehreä ja vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet. Täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo. Täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.