Skip to main content
test

Haemme aktiivisia ja motivoituneita lähi-, sairaan-, ja terveydenhoitajia sijaisuuksiin Rauman kaupungille, sosiaali- ja terveystoimialalle. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös alan opiskelijat.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden tutustua monipuolisiin ja mielenkiintoisiin hoitotyön tehtäviin tehostetun palveluasumisen yksiköissä, kotihoidossa sekä perusterveydenhuollon toimipaikoissa.

Haastattelun yhteydessä tarkistamme työntekijän henkilöllisyyden ja lisäksi ulkomaalaisilta, eu:n ulkopuolelta tulevilta työteko-oikeuden (työlupa).

Hakemuksia käydään jatkuvasti läpi ja hakijoita kutsutaan haastatteluun tarpeen mukaan. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan työnhakijan kelpoisuuden osoittavat todistukset, rokotussuoja sekä suoritetut lääkehoidon verkko-opinnot. Opiskelijoilta tarkistetaan myös opintorekisteriote.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/hoitotyohon-raumalle/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Hoitotyön henkilöstöpalvelujen ylihoitaja Outi Arvela p.040 180 9752 tai sähköpostitse outi.arvela@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Hoitotyön henkilöstöpalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb