Lähi/sairaanhoitaja

Tule Loviisan perusturvakeskukseen kesätöihin! Tarjoamme kesälomasijaisuuksia ajalla 1.6-31.8.2021 terveyskeskuksen osastolla. Kyse on eri pituisista sijaisuuksista, joten voit itse valita sinulle sopivin työssäoloaika.

Terveyskeskuksen osastolla hoidetaan akuuttipotilaita, kuten esimerkiksi erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita. Lisätietoja osastosta löydät osoitteesta https://www.loviisa.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveys/sairaalaosasto/

Voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, tai alalle opiskeleva. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:in mukaiset. Kyseessä on vuorotyöluontoinen jaksotyö, työaika114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ota yhteyttä, kerromme mieluummin enemmän, tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

palveluvastaava Kristiina Auvinen, kristiina.auvinen@loviisa.fi, puh 0444555339

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun