test

Lähiavustajan vuorotteluvapaan sijaisuus Kuutinharjun palvelukodissa, Rautalammilla.

Ansök senast  16.4.2024 12:00

Hei vammaistyöstä kiinnostunut! Meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä kehitysvammaisten palvelukodissa ajalla 1.6.2024 - 27.11.2024

Kuutinharjun palvelukoti tarjoaa yhteisöllistä palveluasumista kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Palvelukoti sijaitsee Rautalammilla keskustan tuntumassa.

Tehtävänäsi on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa ja erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä päiväaikaan ja iltaisin. Vaihtelua arkeen tuovat ulkoilu, asiointi, harrastukset, saunominen ja läheisten tapaamiset.

Koulutusvaatimusta ei ole, mutta toivomme sinun olevan kiinnostunut hoiva- ja ohjaustyöstä. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Työ on asiakaslähtöistä ja tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi kokemus erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden hoiva- ja ohjaustyöstä katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Palkka on 2055,92€/kk. Työssä on aamu- ja iltavuoroja.

Valitun on täytettävä vuorotteluvapaan ehdot:
-Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
-Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää
vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

POIKKEUS: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän
välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
-Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
-Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Työhösi saat tukea työyhteisöltä ja esihenkilöltä, lisäksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön, Epassi-edun sekä työterveyshuollon palvelut.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
Sijaisuutta täytettäessä voidaan noudattaa koeaikaa, joka voi olla enintään puolet sijaisuuden kestosta.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Sanna Markkanen, p. 044 3899 633, sanna.markkanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare