Skip to main content
test
Lähiesihenkilö - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Kiuruveden asumispalveluissa Hoitokoti Kallionsydämessä on avoinna lähiesihenkilön tehtävä. Lähiesihenkilönä johdat ja vastaat kokonaistavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tulosyksikön esihenkilön kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä ottaa vastuuta oman yksikön toiminnasta ja henkilöstöstä. Toivomme sinulta positiivista ja osallistavaa työotetta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, jolla luot positiivista ilmapiiriä. Eduksi luemme kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä vanhustyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto tai entisen koulutusjärjestelmän mukainen vastaava opistotasoinen sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto sekä riittävä kokemus alansa työtehtävistä. Sinulla tulee olla Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkeluvat suoritettuna 4 viikon kuluessa valinnasta. Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuajan aikana, kun sopiva henkilö löytyy.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs.asumispalvelujen päällikkö Henna Rytkönen, p. 040 830 2603, henna.rytkonen@ylasavonsote.fi, Kiuruveden asumispalveluesihenkilö Kati Huttunen, p. 040 350 6635, kati.huttunen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Kiuruvesi, Hoitokoti Kallionsydän

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii luonnon ympäröimänä Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella. Järjestämme alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Henkilöstö on suurin voimavaramme ja meitä sotelaisia on jo noin 1 400. Alueen kolmanneksi suurimpana työnantajana tarjoamme vakaan työpaikan luonnon kauniissa ja rennon letkeissä Ylä-Savon maisemissa. Henkilöstöetuina meillä on mm. e-passi.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Kaijanlammintie 5, 74700 Kiuruvesi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb