Lähihoitaja (10), kesätyö, kehitysvammahuolto

Etsimme joukkoomme kehitysvammahuoltoon lähihoitajia kesäsijaisuuksiin ajalle 24.5.2021- 12.9.2021 (vähintään 10 kesäsijaisuutta).

Kesäsijaisuudet sijoittuvat kehitysvammahuollon kuntoutuspalveluyksikköihin:
Lumi-Apila: aikuisia haastavasti käyttäytyviä ja autistisia lyhyt ja pitkä aikaisessa kuntoutuksessa olevia kehitysvammaisia,
Vilja-Keto: lapsia ja nuoria haastavasti käyttäytyviä ja autistisia lyhytaikaisessa kuntoutuksessa olevia kehitysvammaisia sekä
Havu: monivammaisia lapsia ja aikuisia.

Odotamme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden hoitotyöstä. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Lähihoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen kelpoisuus (29.4.2005/272). Kesäsijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut palveluesimiehet Vuokko Raappana, p. 040 7689 116 sekä Pirjo Roinesalo p. 040 8446359. S-postit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Kehitysvammahuolto
Osoite: Peltolantie 5, 90230 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palveleelähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.