Skip to main content
test
Lähihoitaja(10), kesätyö,Raahen osastot 4, 5 ja 6 - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tule kesätöihin Raahen osastoille! Haemme Raaheen yleislääketieteen osastoille 4, 5 ja 6 lähihoitajia kesäsijaisuuksiin (sijaisuuksia vähintään 10). Sijaisuudet alkavat 29.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja kestävät elokuun loppupuolelle.

Raahen yleislääketieteen osastot kuuluvat OYS Geriatrian ja yleislääketieteen osaamiskeskukseen. Yleislääketieteen osastolla 4 onnelipaikkainen tarkkailu, missä on mahdollista hoitaa vaativampiakin yleislääkäritasoista potilaita. Yleislääketieteen osastolla 5 tutkitaan ja hoidetaan väestön yleislääkäritasoisia terveysongelmia ja vanhusväestön sairauksia. Yleislääketieteen osastolla 6 hoidetaan postoperatiivisia leikkauspotilaita, AVH kuntoutujia ja palliatiivisia - ja saattohoito potilaita. Osastot sijaitsevat Raahen sairaalassa. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä. Hakemuslomakkeella voit merkitä minkä yksikön sijaisuudessa olet kiinnostunut työskentelemään.

Arvostamme aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi työ- ja harjoittelukokemus osastohoitotyöstä. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Kesätyössä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattiosaamistasi sekä omia vahvuuksiasi.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden seuraavan kalenteripäivän ajan ilmoituksen julkaisusta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiin työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta

Noudatamme työsuhteissa koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Helena Sarkkinen-Hyväri (osasto 4), p. 040 135 7804, osastonhoitaja Elina Paulasuo (osasto 5), p. 044 439 4666, vt. osastonhoitaja Saijaleena Hänninen (osasto 6), p. 040 135 7732
Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, OYS-sairaala ja ensihoidon palvelut, Raahen osasto

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb