test

Lähihoitaja (2), Koukkuniemen vanhainkoti Varpula

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Hei sinä vanhustyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Tarjolla on kaksi vakituista lähihoitajan toimea Koukkuniemen vanhainkodissa, Varpula-talossa.

Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta sekä vastuuntuntoisuutta. Voit olla vastavalmistunut tai alan konkari, pääasia, että vanhustyö kiinnostaa ja koet, että sinulla on osaltasi annettavaa ikäihmisten hoitotyöhön.

Odotamme sinulta kykyä tarttua toimeen, hetkiin ja tilanteisiin asukkaidemme arjessa. Olet tiimipelaaja, joka pystyy toimimaan myös itsenäisesti ja sinulta löytyy työssä tarvittavia ICT-taitoja.

Haluamme sinun viihtyvän, kokevan olevasi oikeassa paikassa ja kehittyvän työssäsi. Haluamme myös, että arki on mahdollisimman monipuolista niin sinulle kuin asukkaillekin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön ja tehdä siitä myös itsesi näköistä kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaisesti. Saat meillä hyvän perehdytyksen ja pääset osallistumaan monipuolisesti koulutuksiin. Olemme panostaneet kinestetiikan toimintatapoihin ja huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti. Autonominen työvuorosuunnittelu mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen, vuorotyön ja oman elämän yhdistämisen.

Tueksesi saat työyhteisön, joka toivottaa sinut tervetulleeksi ammattitaidolla, iloisella mielellä ja varmistaen, että pääset mukaan tasavertaisena porukan jäsenenä.

Kelpoisuusehtona on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU I) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (vuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736 tai mirja.tormanen@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 6.2.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736 tai mirja.tormanen@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan