Lähihoitaja 2 kpl - Kolarin kunta

Lähihoitaja 2 kpl - Kolarin kunta

Haemme Kolarin kuntaan kahta lähihoitajaa, joiden sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Palvelukoti Tanna. Toimiin valittavilta edellytetään siirtymistä tarvittaessa toiseen Kolarin kunnan palveluyksikköön. Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Toimet ovat kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja Kolarin kunnan hallintosäännön alaisia.

Toivomme hakijan olevan lämminhenkinen, kehitysmyönteinen, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot omaava sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn kykenevä. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassin. Työ on kolmivuorotyötä.

Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työntekijällä tulee olla voimassa tartuntalain 48 § mukaiset rokotukset. Tarvittaessa hakijat haastatellaan.

Työyhteisömme on savuton.

Kunnan työntekijällä on mahdollisuus saada 100 €:n liikunta- ja kulttuuri e-passi sekä Ylläs-staff -passi, joka oikeuttaa etuihin useissa Ylläksen alueen yrityksissä.

Läs mer

https://www.facebook.com/kolarinkunta/

Palvelukoti Tannan vastaava Seija Jaako 040 489 5060, seija.jaako@kolari.fi

Kolarin kunta
Adress: Sairaalantie 2, 95900 Kolari

Tervetuloa Kolariin; tunturien, vapaana virtaavan väylän ja lohen valtakuntaan.
Kolari on länsilappilainen noin 3 800 asukkaan kunta, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolarissa asutaan 16 elävässä ja erilaisessa kylässä. Vauhdikkaimmin kasvavat tunturialueen Äkäslompolo ja Ylläsjärvi. Kolari on myös portti Suomen suosituimpaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon.

Mer om arbetsgivaren