Skip to main content
test
Lähihoitaja (2) / Linnainmaan kotihoito - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palveluryhmän koillisen palvelualueen Linnainmaan kotihoito on nykyaikaisia palvelun ja hoidon toimintoja hyödyntävä, ammattitaitoinen tiimi. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Tule mukaan meidän tiimiimme tekemään Linnainmaan alueen ikäihmisille parempaa arkea!

Haemme kahta oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehdimme jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Toimet ovat vakituisia ja sijoittuvat Linnainmaan kotihoitoon.

Lähihoitajana toteutat laadukasta gerontologista hoitotyötä, työskentelysi on asiakkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, jossa hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä joustava työote edistävät työssä onnistumistasi. Käytössämme on uutta teknologiaa helpottamaan työtäsi. Toivomme, että suhtaudut teknologiaan myönteisesti ja nostat rohkeasti esille uusia mahdollisuuksia kehittää työtäsi. Toivotamme sinut tervetulleeksi mahtavaan työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista. Testit voi suorittaa työsuhteen alkaessa.

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta ja B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jonna Valtoila, puh. 040 800 4933 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.6.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jonna Valtoila, puh. 040 800 4933 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki / Kotihoito Linnainmaa

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb