Lähihoitaja (2)

Lohjan kaupunki hakee Hyvinvointi toimialalle Ikääntyneiden palveluiden kotihoitoon kahta (2) lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti.
Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kotihoidon moniammatillisissa tiimeissä koko Lohjan alueella.

Kotihoito on pääasiassa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa.
Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille.
Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneidensa kanssa.
Meillä on kotihoidossa osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Kotihoidossa tehdään kaksivuorotyötä. Työaikamuoto kotihoidossa on jaksotyöaika.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005).

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta kotihoidosta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Palkka 2185,10e/kk, määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimopisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatketaan 1.3.2021.

Lisätietoja tehtävistä antavat: (arkisin)
Kotihoidon aluevastaava: Mäntynummi-keskustan kotihoito. Jutta Tiesmäki 050-5613191 jutta.tiesmaki@lohja.fi (poissa ajalla 22.2. - 28.2.2021)
Kotihoidon aluevastaava: Nummentausta-keskustan kotihoito. Pirjo Leinonen 050-3577890 pirjo.leinonen@lohja.fi
Kotihoidon päällikkö Päivi Degerholm 050-3574534, paivi.degerholm@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 1.3.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-26-21.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Nummentie 12 - 14 D, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats