Lähihoitaja 2 paikkaa - Pellon kunta

Lähihoitaja 2 paikkaa

Hae sieki meile Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin LÄHIHOITAJIEN sijaisuuksiin. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti terveyskeskukseen ja tai palveluasumiseen. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Kunnalla järjestää asuntomahdollisuus kesäsijaisille!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.. Tehtävä on haettavana 27.5.2019 klo 17.00- .30.6.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

hoitotyön esimies Taina Timonen, taina.timonen@pello.fi 040 563 4358; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255; vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

Tutustu työnantajaan