Skip to main content
test
Lähihoitaja (2) / Pohjolan TPA - Tampereen kaupunki

Palvelukoti Pohjola valmistui Pohjolankadulle entiseen Haarlan tehtaaseen keväällä 2016. Se tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille. Palvelukoti Pohjolassa on kuusi ryhmäkotia, joissa jokaisessa on paikka 15 asukkaalle, yhteensä 90 paikkaa. Pohjolassa on pieniä pysyviä työyhteisöjä, joissa on hyvä yhteishenki.

Haemme tehostetun palveluasumisen Pohjolan palvelukotiin vanhustyöstä kiinnostuneita lähihoitajia vakituisiin toimiin.

Toivomme sinun olevan iloinen ja innostunut kehittämään asiakkaidemme arkea ja pyhää. Työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtäviin valituilta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa ja tartuntatautilain 48a § mukainen soveltuvuus. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Eli Anne Lemmetty, puh. 040 357 6531 (9.-23.6.2022) ja vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163.

Haku päättyy 18.7.2022.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Eli Anne Lemmetty, puh. 040 357 6531 (9.-23.6.2022) ja vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163.

Lisätietoja

Pohjolankadun palvelukeskus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Pohjolankatu 25 D, 33500 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb