Lähihoitaja, 2 tehtävää, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut

Tervetuloa lähihoitajaksi pitkäaikaishoidon resurssipalveluyksikköön (kiertävä varahenkilöstö)!

Työ on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Resurssipalveluissa työ tapahtuu kuudessa kaupungin pitkäaikaishoidon yksikössämme eri puolilla Espoota. Yksikkömme ovat Kauklahden ja Leppävaaran elä ja asu seniorikeskukset, Viherlaakson ja Taavin muistipalvelukeskukset, Espoonlahden hoivakoti sekä Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö. Työskentelet näissä kaikissa yksiköissä kiertävänä varahenkilönä. Työ yksiköissämme on monipuolista asiakaslähtöistä ja elämänmakuista muisti- ja monisairaiden ikääntyneiden pitkäaikaista ja lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutusta sisältäen asukkaiden perustarpeista huolehtimista, hoivaa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen ja työpaikan, jossa voit hyödyntää omaa osaamistasi.

Tehtävän työsopimus tehdään 3-vuorotyöhön, mutta työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Työpaikan nimi: Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
Työaika: Jaksotyö 114h 45 min / 3 vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2193,56 €/kk + tehtävälisä 40,90 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: kiinnostusta vanhustyöhön, riittävää suomen kielen taitoa ja joustavuutta toimia eri yksiköissä. Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: vastuullisuutta ja oppimishalua, hyviä sosiaalisia- ja työelämätaitoja, kokemusta hoito- tai vanhustyöstä ja LifeCare- järjestelmän tuntemista.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Espoon_kaupungin_hoivakodit

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-848-20
  • 28.9.2020 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2193,56 €/kk
  • 14.8.2020 - 23.9.2020 15:45
  • Lähi- ja perushoitajatTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Tiina Rasilainen
0438271836
tiina.rasilainen@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.