Lähihoitaja, 2 toimea - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Lähihoitaja, 2 toimea

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon Resurssipoolin lähihoitajana toimit kaikilla kotihoidon alueilla. Tarjoamme näköalapaikan koko kotihoitoon.

Resurssipoolissa on hyvä meininki ja reipas ja välitön työyhteisö. Päivämme ovat erilaisia ja omaa osaamistaan saa jakaa sekä haastaa itseään. Me Resurssipoolilaiset olemme ajanhermolla kotihoidon toiminnasta. Työ sisältää liikkumista eri kotihoidon yksiköissä, joten Turku ja kotihoidon työntekijät tulevat tutuiksi. Kaupunki mahdollistaa mielenkiintoiset koulutukset ja tarjoaa muun muassa noin 170 euron arvoisen tyky-rannekkeen Turun eri vapaa-ajan palveluihin. Meidän joukkoon sopii huumorintajuinen, reipas ja muutoksiin mukautuva työkaveri.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä.

Eduksi luetaan voimassa oleva LOVe -lääkelupa.

Vahvuutemme on tiivis työyhteisö, jossa viihdytään! Vuoden 2018 Kunta 10 -kyselyssä 83,3% työntekijöistä suosittelee työnantajaa. Syksyn 2018 henkilöstökyselyssä 95% kertoi viihtyvänsä hyvin tai erittäin hyvin Resurssipoolissa. Hae mukaan!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Päivi Kaisti
p. 040 634 1206,
paivi.kaisti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan