Lähihoitaja (2), toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Lähihoitaja, kiinnostaako sinua monipuolinen ja haastava työ uudistuvassa työympäristössä lasten ja perheiden parissa?

Haemme kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lastenkirurgian- ja gastroenterologian avo- ja osastohoidon yksikköön. Yksikössä sijaitsevat ympärivuorokautinen 12-paikkainen osasto, lasten päiväsairaala ja useat eri poliklinikat. Työskentely painottuu ensisijaisesti osastotyöhön ja tehtäviin kuuluvat yleiset koulutuksen mukaiset lähihoitajan tehtävät. Työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnittelua ohjaa yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja mukava ilmapiiri. Arvostamme lasten ja nuorten hoitotyön koulutusta sekä kokemusta lasten ja nuorten hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme myös hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mailis Mäkelä, p. 040 772 6369. Sähköposti: mailis.makela@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Lasten ja naisten tulosalue, Lapset ja nuoret, Lasten kirurgian ja -gastroenterologian avo- ja osastohoito

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaantintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb