OLETKO VAILLA KESÄTÖITÄ? TERVETULOA MEILLE!

Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin kuuluu tehostettu palveluasuminen, hoiva-asuminen ja tilapäiset asumispalvelut. Vanhusten asumispalvelut on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyneille, monisairaille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti ympärivuorokautista hoivaa ja ohjausta. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Lähihoitajan työ yksiköissä on perushoitoa, lääkehoitoa ja asukkaan toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arviointia.

Vuokkokoti on tehostetun palveluasumisen uusi yksikkö Koivula-Haritussa osoitteessa Murkionkatu 10. Asukaspaikkoja on yhteensä 119 kahdeksassa eri tuvassa. Vuokkokodissa pääset kehittämään asukaslähtöistä arkea uusissa tiloissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota toteuttaa asukkaan näköistä aktiivista arkea. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi on hyvät tietotekniset taidot ja kokemus vanhustyöstä.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn vanhusten parissa. Työhön perehdytetään ja työssäsi saat työyhteisön ja esimiehen tuen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule meille töihin.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Vuokkokoti 1/yksikön esimies Mia Siutla, p. 044 907 2734, mia.siutla@turku.fi
Vuokkokoti 2/yksikön esimies Kirsi Vainio, p. 040 670 2206, kirsi.vainio@turku.fi
Vuokkokoti 3/yksikön esimies Mirja Helle, p. 044 907 3829, mirja.helle@turku.fi
Vuokkokoti 4/yksikön esimies Minna Saarela, p. 040 179 6963, minna.saarela@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Vuokkokoti
Osoite: Murkionkatu 10, 20740 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.