Lähihoitaja - Siilinjärven kunta

Lähihoitaja - Siilinjärven kunta

Etsimme kotihoivapalveluihin reippaita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia kevään ja kesän sijaisuuksiin. Arvostamme osaajia ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä vanhusten parissa kannustavassa ja työyhteisön tukemassa työyksikössä.

Etsimme hoitotyön osaajia kotihoitoon ja varahenkilöksi sekä kotihoitoon että asumispalveluihin. Kotihoidon tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä. Annamme perehdytyksen tehtävään sekä kannustavan työyhteisön.

Työ on 2-vuorotyötä. Työajoista on mahdollisuus neuvotella, esimerkiksi osa-aikaisesta työajasta. Sijaisuuden kestosta sovitaan erikseen valituiksi tulleiden kanssa.

Edellytämme hakijoilta sosiaali- ja terveysalantutkintoa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Huomioimme myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat sekä lähihoitajaopiskelijat jolloin työ suunnitellaan erikseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Läs mer

http://www.siilinjarvi.fi

osastonhoitaja Pirjo Anttila, puh. 0447402825
osastonhoitaja Merja Pirinen, puh. 0447402827
osastonhoitaja Anu Mehtonen, puh. 044 7402831

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut
Adress: Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Mer om arbetsgivaren