Lähihoitaja - Laukaan kunta

Lähihoitaja - Laukaan kunta

Olisitko sinä sopiva lähihoitaja Laukaan kotihoitoon?

Laukaan kotihoidossa haetaan lähihoitajaa kahteen sijaisuuteen ajalle 1.6.-30.9.2019 ja 25.6.-6.5.2020. Lisäksi meillä on tarjolla eri mittaisia kesälomasijaisuuksia, joiden alkusijoituspaikkana on Laukaan kotihoito. Kelpoisuusvaatimuksena toimiin on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä tehtävässä tarvittavat perustietotekniikan taidot.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme hakijan kiinnostusta työskennellä erityisesti ikäihmisten parissa. Toivomme hakijoilta koulutusta laskimoverinäytteiden ottoon tai kiinnostusta tämän suorittamiseen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lähihoitajilla tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat, tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Lisäksi tehtävissä edellytetään ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Kotihoidossa työskennellään kolmessa vuorossa. Sijaisuuksiin valituilta edellytetään voimassaolevaa lääkehoidonosaamista (LOVe LOP) ja hygieniapassia. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudestaan kolmivuorotyöhön. Tehtävissä noudatetaan 1-3 kk koeaikaa.

Hakuaika 10.5.2019- 26.5.2019 Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi. Jo aikaisemmin paikkaa hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Palvelupäällikkö Tiina Hellman, p. 040 828 0187

Laukaan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut
Adress: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen n. 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla.
Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista
yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen.
Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Mer om arbetsgivaren