Lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Lähihoitaja

Haemme kahta lähihoitajaa Ylä-Savon akuutti- ja kuntoutusosastoille vakituiseen tehtävään.

Ensisijaiset sijoituspaikat ovat osasto 1 ja osasto 2.

Lähihoitajan tehtävään kuluu akuutti- ja kuntoutuspotilaiden hoito. Lähihoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää. Arvostamme hyviä tiimityön ja asiakaspalvelun taitoja, kuntouttavaa ja kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto soveltuvasta koulutusohjelmasta / osaamisalasta.

Edellytämme työntekijöiltä työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat, hygieniapassin sekä tartuntatautilain 48 § mukaisen rokotussuojan.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä on kolme akuuttia- ja kuntoutusosastoa; osasto 1 (sisätautipotilaita ja sydänvalvomo), osasto 2 (leikkausten jälkeiset kuntoutus- ja haavainfektiopotilaat) ja osasto 3 (kuntoutus-, eristys- ja muistipotilaat).

Osastopalvelujen esimies Minna Tuomainen puh. 040 4894221 (osasto 2) ja osastopalvelujen esimies Marja Hokkanen puh. 040 489 4230 (osasto 1) sekä osastopalvelupäällikkö Tarja Huttunen puh. 040 357 2545
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut
Osoite: PL 4 (Meijerikatu 2), 74101 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Tutustu työnantajaan