Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Lähihoitaja

#tulevaisuusmatka #pöytyä

Haemme Pöytyän kunnan ikäihmisten kotihoitoon lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lähihoitajan työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja asiakastarpeen mukaan tarvittaessa kolmivuorotyötä.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja lähihoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 272/2005 mukainen lähihoitajan kelpoisuus.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta sekä Love:n suorittamista. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika määritellään työsuhteen keston mukaisesti. Pöytyän kunta on savuton työnantaja.

Hakemukset ensisijaisesti kuntarekry -järjestelmän kautta.

Kotihoidon ohjaaja Tarja Mäkiniitty puh: 050 371 6400
Kotihoito: Elina Saarinen puh: 050 560 7159

Pöytyän kunta
Osoite: Koskitie 4, 21870 Riihikoski

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan