lähihoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 12.8.19- 31.05.20 Saarijärven lyhytaikaisosastolle. Osasto on akuuttiosasto.

Haemme työntekijää, joilla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyöstä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä kuntouttavalla työotteella. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, joustavuutta sekä vastuuntuntoisuutta. Monipuoliset atk-taidot ovat eduksi.
Jos haluat säilyttää ammattitaitosi ja kehittyä työssäsi, tämä paikka on juuri sinua varten.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, hyvän työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin sekä oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Saarikka tarjoaa Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä tukemaan työhyvinvointia.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

palveluvastaava Riitta Timonen 044-4598581
vastaava hoitaja Tuija Ahonen 040-8481220
sähköposti: etunimi.sukunimi@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka/ lyhytaikaisosasto
Osoite: Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.
Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Tutustu työnantajaan