Lähihoitaja - Keiturin Sote Oy

Lähihoitaja

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme vanhustyön palveluita. Palvelemme ilolla ja etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää hoitotyön ammattilaista. Työskentely edellyttää hyviä tiimityöntaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Haemme yhteistoiminta-alueelle vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Ensisijainen työskentelypaikka on Virroilla toimiva kotihoidon yksikkö. Työ on kaksivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.
Käytössämme on Effica/LifeCare -potilastietojärjestelmä.

Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Ikäihmisten palvelujen esimies Kaija Huhtala, p. 044 715 1376
Kotihoidon esimies Monika Koskinen, p. 044 715 1015

Keiturin Sote Oy
Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Tutustu työnantajaan