Lähihoitaja - Kuopion kaupunki

Lähihoitaja

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella vanhusten hoivapalveluissa on haettavana määräaikainen lähihoitajan tehtävä. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti kun sopiva sijainen löytyy.

Tehtävänkuvaus: Lähihoitajan työtä Kuopion kaupungin kotihoidossa. Työ on jaksotyötä, sisältäen aamu- ja iltavuoroja, arki- ja viikonlopputyövuoroja. Asiakkaat ovat ikäihmisiä. Kotihoidon työ on asiakkaan ohjaamista, tukemista, avustamista ja hoitamista. Työ on asiakaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia tukevaa. Työ on itsenäistä ja mielekästä. Työlle saa vahvan tuen omasta tiimistä. Perehdytys kotihoidon työhön suunnitellaan työntekijän tarpeen mukaisesti. Lääkehoitolupa tulee päivittää 2 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta.

Kelpoisuusehdot: Lähihoitaja tai lähihoitaja-opiskelija

Työaika on 38,75 h/vk

Palkka 2211,19 €/kk

Tehtävän täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Valituilla tulee olla voimassa oleva tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Mutanen Tellervo, Puh. 044 718 3242

Kuopion kaupunki, Perusturva- ja terveyslautakunta, Perusturvan palvelualue, Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Kuopio

Toritiimissä on kaksi hoitorinkiä (Toriasema ja Torikirkko). Molemmissa tiimissä on 14 lähihoitajaa, ja 1 sairaanhoitaja. Usealla tiimin hoitajalla on pitkä kotihoidon työhistoria takanaan. Työyhteisössä on asiantuntemusta, viihtyvyyttä. Työyhteisössä on hyvä ja myönteinen työilmapiiri. Toimistotilat sijaitsevat keskustan alueella. Ajokortti ei ole välttämätön. Keskustan alueella kotihoidossa liikutaan kävellen tai polkupyörällä.

Tutustu työnantajaan