Lähihoitaja - Kokemäen kaupunki

Lähihoitaja

Kokemäen kaupungin vanhuspalveluissa on avoinna kolme toistaiseksi voimassa olevaa lähihoitajan tointa (vakanssinumero 2108-007, 2108-010 ja 2108-025) 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimien hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 12.

Tehtävän ensisijaisena sijoituspaikkana on Palvelukeskus Henrikinhovi, joka tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ikääntyneille kokemäkeläisille. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (817/2015).

Toimintaperiaatteenamme on tukea asiakkaan toimintakykyä kokonaisvaltaisesti arjessa. Edellytämme lähihoitajalta voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden suojaamiseksi.

Edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja, innostusta kuntoutumista tukevan työotteen toteuttamiseen, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta sekä heidän äkillisesti muuttuvista tilanteistaan. Käytössämme on Pegasos-ohjelma. Työ on kolmivuorotyötä. Toimien täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimiin valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Lisätietoja antavat tiimivastaavat Asta Mäkinen p. 040 4886 297, asta.makinen@kokemaki.fi tai Anne-Mari Pyykkö p. 040 4883 919, anne-mari.pyykko@kokemaki.fi.

Palvelukeskus Henrikinhovi
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on 7400 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 420 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan