Lähihoitaja - Borgå stad

Lähihoitaja

Haluatko tehdä arvokasta työtä?

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kolmea lähihoitajan sijaista kotihoitoon, yhtä lähihoitajaa ajalle 13.7.2019-31.12.2020 ja kahta lähihoitajaa ajalle 1.8.2019-30.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään. Porvoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Ajokortti ja molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työaikamuoto on jaksotyö. Palkka on kunnallisen virka - ja työehtosopimuksen mukainen.

Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa.

Koeaika on kaksi-neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 26.6.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kotihoito

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Anne Voutilainen puh. 040 502 2755

Kotihoito
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan