Lähihoitaja - Rautavaaran kunta

Lähihoitaja

Rautavaaran kunnan perusturvalautakunta

hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen kehitysvammaisten erityishuollon ohjaus-, hoito- ja hoivatehtäviin

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus; lähihoitaja tai vastaava koulutus. Suotavaa on myös työkokemus kehitysvammaisten erityishuollosta tai vammaispalveluista. Eduksi katsotaan myös erilaiset ohjaukselliset koulutukset (esimerkiksi askartelu, musiikki, taiteet, viriketoiminta) sekä taidot toimia erityisryhmien kanssa.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti tai lähettämällä hakemus opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, Rautavaaran kunnan sosiaalitoimistoon 19.7.2019 klo 15.00 mennessä, osoitteeseen Koulutie 1, 73900 Rautavaara.

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Teuvo Räsänen, puhelin 040 8608 206

Rautavaaran kunta, Perusturva
Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rautavaara on pieni ja vireä n. 1650 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen! Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan